Info

Hjärtligt välkomna till Jakobssons blomsterbutik i Junsele.
Jag som äger butiken har mångårig erfarenhet i blomsterbranschen och har utbildat mig hos Munkeröds floristutbildare.
Butiken startades 2007.

Bankgiro Jakobssons Blommor 5492-9724
Tel. Butiken 0621 – 100 05

Våra öppettider.

Måndag – Fredag. 10.00-17.00

Lunch. 12.00-13.00

Lördag. 10.00-13.00

Numera jobbar vi med endera munskydd eller visir för att både skydda er och oss själva i personalen.

På grund av nya restriktioner som börjar gälla den 10/1 2021.
Vi på butiken kommer att ändra till max 6 personer samtidigt åt gången inne i butiken. Så vi ser gärna att ni som kommer i sällskap kanske minimerar antalet inne i butiken. Om vi hjälps åt bör det inte innebära nått större problem. Så ser ni att det gällande antal är inne i butiken får ni gärna endera komma tillbaka senare eller vänta utanför tills någon går ut. Tack för hjälpen.

Vi är Interfloras förmedlingsombud för både Junsele och Näsåker. Beställningar kan göras direkt på  Interflora  eller om ni hellre ringer oss går detta också bra.

I butiken säljs.
Snittblommor Krukväxter Blomtillbehör, ytterkrukor, jord m.m. Sorgbindningar, kistdekorationer, kransar, handblommor och kondoleansbuketter m.m. Buketter, både trendiga men även enligt traditionell bindningsteknik. Blomsterarrangemang, utifrån varje årstids behov. Flaskdekorationer, både bundna och på oasis. Brudbuketter med tillhörande näbbuketter och korsage. Plant som kommer från Genbäcks plantskola i Östnoret / Åsele. Finns det önskemål om speciella blommor så är det säkrast att vara ute i god tid för att våra grossister kan se till att få fram dessa. Vi är tacksamma om ni hör av er i tid, då kan och hinner vi fixa det. Vi är återförsäljare åt ett antal lokala hantverkare.

Styvmorsviol
Styvmorsviol

Tillbaka