Info

Hjärtligt välkomna till Jakobssons blomsterbutik i Junsele.
Jag som äger butiken har mångårig erfarenhet i blomsterbranschen och har utbildat mig hos Munkeröds floristutbildare.
Butiken startades 2007.

Bankgiro Jakobssons Blommor 5492-9724
Tel. Butiken 0621 – 100 05

Våra öppettider.

Måndag – Fredag. 10.00-17.00

Lunch. 12.00-13.00

Lördag. 10.00-13.00

Vi jobbar som vanligt med visir alt. munskydd och vill att ni spritar händerna när ni kommer in.
vi kommer att vara måna om att vara försiktiga och inte vara allt för många i butiken och att hålla avstånd tills vi helt kan säga att risken för smitta är över. Och vid förkylningssymtom vill vi att ni undviker affärsbesök

Vi är Interfloras förmedlingsombud för både Junsele och Näsåker. Beställningar kan göras direkt på  Interflora  eller om ni hellre ringer oss går detta också bra.

I butiken säljs.
Snittblommor Krukväxter Blomtillbehör, ytterkrukor, jord m.m. Sorgbindningar, kistdekorationer, kransar, handblommor och kondoleansbuketter m.m. Buketter, både trendiga men även enligt traditionell bindningsteknik. Blomsterarrangemang, utifrån varje årstids behov. Flaskdekorationer, både bundna och på oasis. Brudbuketter med tillhörande näbbuketter och korsage. Plant som kommer från Genbäcks plantskola i Östnoret / Åsele. Finns det önskemål om speciella blommor så är det säkrast att vara ute i god tid för att våra grossister kan se till att få fram dessa. Vi är tacksamma om ni hör av er i tid, då kan och hinner vi fixa det. Vi är återförsäljare åt ett antal lokala hantverkare.

Styvmorsviol
Styvmorsviol

Tillbaka